SFPSH

SINDIKATA E FUTBOLLISTËVE PROFESIONISTË SHQIPTARË

“Krijimi i Sindikatës është një erë e re për futbollistët shqiptarë! Tani jemi më të bashkuar dhe zëri ynë është më i fortë dhe më i qartë”   –  Andi Lila

NJOFTIMET E REJA

Luajmë dhe rindërtojmë

Eventi i parë i zhvilluar nga Sindikata e Futbollistëve. Të ardhurat nga shitja e biletave për turneun miqësor që zhvilluam këtë janar në kuadër te mbledhjes së fondeve për bamirësi,me qëllim ndihmën e komunitetit të prekur nga tërmeti i rëndë që ra në vendin tonë në nëntor. Falenderim për të gjithë që u bënë pjesë e këtij projekti

Golden Team

Albania All Stars Team

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian