Muaj: Mars 2020

NË MBËSHTETJE TË CDO KATEGORIE FUTBOLLI

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë me anë të një kërkese drejtuar kryeministrit të vendit Z.Edi Rama,pervecëse ka mbështetur plotësisht edhe kërkesën e FSHF dhe Ligës profesioniste të futbollit mbi “Të perfshihen futbollistët dhe stafet e ekipeve të Superligës Shqiptare në listën e subjekteve që do të kompesohen nga dëmet e shkaktuara nga pandemia Covid-19”Sindikata kërkon …

NË MBËSHTETJE TË CDO KATEGORIE FUTBOLLI Read More »

SFPSH MBI KONTRATËN KOLEKTIVE

Sindikata e Futbollistëve ka nisur tashmë procedurat ligjore për lidhjen e kontratës kolektive, ndërmjet Federates Shqiptare të futbollit dhe Sindikatës. Me besim në zot se kjo kontratë kolektive do të jetë guri i themelit për mbrojtjen e të drejtave të futbollistëve, shpresojmë dhe urojmë që për të mirën e futbollit, kjo kontratë të miratohet në …

SFPSH MBI KONTRATËN KOLEKTIVE Read More »

SINDIKATA – NJE HISTORI SUKSESI

Sindikata e futbollisteve profesioniste Shqiptare informon me shume kenaqesi se ka perfunduar procesi i arketimit te te ardhurave nga shitja e biletave per turneun miqesor qe zhvilluam kete janar ne kuader te mledhjes se fondeve per bamiresi me qellim ndihmen e komunitetit te prekur nga termeti I rende qe ra na vendin tone ne nentor. …

SINDIKATA – NJE HISTORI SUKSESI Read More »

DARKË ZYRTARE ME SINDIKATAT HOMOLOGE

Pas përfundimit të eventit “Luajmë dhe Rindërtojmë sëbashku” Sindikata e Futbollistëve ka ftuar në një darkë zyrtare gjithë kontribuesit për realizimin e këtij eventi,çdo futbollist pjesëmarres nga të 4 ekipet dhe gjithë stafin organizativ të kësaj ndeshje.Në darkën e zhvilluar ne Hotel Tirana International mbizotëroi një atmosferë mjaft e këndshme dhe komunikuese mes të gjithë …

DARKË ZYRTARE ME SINDIKATAT HOMOLOGE Read More »

LUAJMË DHE RINDËRTOJMË!

Luajmë dhe rindërtojmë sëbashku! Eventi që bëri bashkë yjet e Shqipërisë, Italisë, Greqisë dhe Turqisë më 10 janar në Air Albania Stadium në mbështetje të familjeve të prekura nga tërmeti “Luajmë dhe Rindërtojmë sëbashku” është ky eventi i parë i realizuar nga Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë.Ky event ishte një realizim madhështor dhe me nje …

LUAJMË DHE RINDËRTOJMË! Read More »

MBLEDHJA E PARË E SFPSH

Me datën 8 shtator  2019 ,sindikata e futbollisteve shqiptar organizoi mbledhjen e parë ku morën pjesë kapitenet e skuadrave të kategorisë superiore,dhe kategorisë së pare dhe perfaqësuese nga futbolli i femraveNë këtë mbledhje u diskutua për kontratën kolektive me FSHF dhe ligjin e sportit por dhe problemet e futbollit në përgjithësi!Tani ne jemi një zë …

MBLEDHJA E PARË E SFPSH Read More »

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian