DARKË ZYRTARE ME SINDIKATAT HOMOLOGE

Pas përfundimit të eventit “Luajmë dhe Rindërtojmë sëbashku” Sindikata e Futbollistëve ka ftuar në një darkë zyrtare gjithë kontribuesit për realizimin e këtij eventi,çdo futbollist pjesëmarres nga të 4 ekipet dhe gjithë stafin organizativ të kësaj ndeshje.Në darkën e zhvilluar ne Hotel Tirana International mbizotëroi një atmosferë mjaft e këndshme dhe komunikuese mes të gjithë te pranishmëve,pavarësisht kombësive te ndryshme,që vërteton se kauza të tilla na bashkojnë te gjithëve pa asnjë ndasi

sqAlbanian