Muaj: Maj 2020

SFPSH MBI SITUATËN E KRIJUAR TE KF VLLAZNIA

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë të Shqipërisë kërkesë zyrtare klubit të Vllaznisë të shlyejë financiarisht financiarisht futbollistët dhe të diskutohet zgjidhja e situatës.

TAKIM ME FUTBOLLISTËT E KF VORA

Një ditë e bukur mes futbollistëve të K.F. Vora.Kryetari i Sindikatës së futbollistëve z.Andi Lila me kërkesën e futbollistëve zhvilloi sot një takim me futbollistët e K.F. Vora.Një takim në të cilin u diskutuan problemet e futbollit në pergjithësi dhe futbollistëve të Kategorisë së Dyte në veçanti.Në këtë takim u ra dakord që edhe futbollistët …

TAKIM ME FUTBOLLISTËT E KF VORA Read More »

REAGIM I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM

Për të drejtpërdrejtin, profesor Agustinin.Profesor,keni gabuar në nuhatjen tuaj se Sindikata e Futbollistëve është prona e Andi Lilës, është e të gjithë futbollistëve.Profesor,keni gabuar kur thoni se Sindikata nuk interesohet për futbollistët, këtë më mirë e dinë futbollistët.Profesor,të gjithë ne punojmë për para se ushqejmë familjet tona por asnjëri nga anëtarët e kryesisë nuk paguhet …

REAGIM I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM Read More »

REAGIM MBI STADIUMIN E KAMZËS

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë po ndjek me shqetësim lajmin e percjellë nga mediat sportive për prishjen e stadiumit të Kamzës.Në këto momente Sindikata është në krahun e opinionit sportiv dhe atij futbollistik të Kamzës të cilët janë shprehur kundër prishjes së stadiumit, shtëpisë së futbollit në Kamëz.Sot i kërkojmë FSHF që të jetë në …

REAGIM MBI STADIUMIN E KAMZËS Read More »

SFPSH PRANË FUTBOLLISTËVE DHE ISH-FUTBOLLISTËVE NË NEVOJË

Sindikata e Futbollistëve i vjen në ndihmë futbollistëve në nevojë në ketë kohë të veshtirë të pandemisë.Prej disa ditësh ka filluar shperndarjen e ndihmave për futbollistët në gjendje të veshtirë ekonomike.Gjatë ketyre ditëve kemi konstatuar një situatë shumë më të rendë se ajo që mund të përballojë Sindikata jonë. Konkretisht kemi konstatuar se sot në …

SFPSH PRANË FUTBOLLISTËVE DHE ISH-FUTBOLLISTËVE NË NEVOJË Read More »

sqAlbanian