Muaj: Qershor 2020

NJOFTIM – SFPSH

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë gjatë pregatitjes së dokumentacionit të futbollistëve për në DHZK është vënë në dijeni të shkeljeve të rënda ligjore që klubet e futbollit kryejnë në dëm të interesave të ligjshme të futbollistëve.Konkretisht edhe sot ka klube që nuk kanë paguar kontributet për sigurimet shoqërore e shëndetsore të futbollistëve .Të ndodhur përpara …

NJOFTIM – SFPSH Read More »

REAGIM I SFPSH

Këto ditë në Sindikatën e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë janë paraqitur disa futbollistë të cilët janë gjobitur nga klubet e tyre.Shkak për këto gjoba janë bërë grevat e futbollistëve, duke bojkotuar stërvitje ose ndeshje, për shkak të rrogave të pa marra.Në nenin 14/1 të Statusit të Sportistit 2019 është e përcaktuar në mënyrë të qartë se: …

REAGIM I SFPSH Read More »

NJOFTIM I SINDIKATËS PËR FUTBOLLISTËT

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë i kërkon çdo futbollisti të Kategorisë Superiore dhe Kategorisë së Parë, të cilët për shkak të vështirësive ekonomike që kanë kaluar klubet e tyre, nuk kanë marrë pagat e plota sipas kontratave që ata kanë nënshkruar me klubet e tyre.Siç jeni në dijeni FIFA n.p.m FIFPRO (Sindikata Botërore e Futbollistëve …

NJOFTIM I SINDIKATËS PËR FUTBOLLISTËT Read More »

ALTIN RRICA FUTET NË SHTËPINË E RE!

Rreth 3 muaj më parë,publiku u njoh me historinë e trishtë të Altin Rricës,ndërkohë që pas tërmetit të nëntorit edhe shtëpia e tij ishte shkatërruar.Me një nismë nga Andi Lila dhe nëpërmjet Sindikatës së Futbollistëve u dhurua një shtëpi e re në programin e ‘Dua të bëj të lumtur’ Sindikata e ka përmbushur tashmë qëllimin,dhe …

ALTIN RRICA FUTET NË SHTËPINË E RE! Read More »

SFPSH PËRSHËNDET RIKTHIMIN E FUTBOLLIT

Më në fund në fushë.SFPSH uron të gjithë futbollistët për rikthimin në fushën e blertë dhe vazhdimin e sezonit futbollistik.Siç e treguan ndeshjet e kësaj jave, futbollistët treguan përkushtim ndaj fanellës, duke dhuruar spektakël në fushë me një numër të lartë golash të shënuar.Besojmë se edhe klubet e futbollit do ti përgjigjen korrektesës së futbollistëve …

SFPSH PËRSHËNDET RIKTHIMIN E FUTBOLLIT Read More »

sqAlbanian