Muaj: Korrik 2020

NË MBËSHTETJE TË ÇDO FUTBOLLISTI

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë i uron shërim të shpejtë kolegut tonë Marjus Korreshi.Duke patur parasysh mundësitë e kufizuara financiare të Sindikatës po për ti ardhur sa më shumë në ndihmë Marjusit, Sindikata do të përballojë shpenzimet e rehabilitimit të Marjusit në një klinikë të specializuar.Por është i disati rast ku Sindikata vihet në dijeni …

NË MBËSHTETJE TË ÇDO FUTBOLLISTI Read More »

NË MBËSHTJE TË FUTBOLLIT TË PASTËR

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptare, në statutin e saj ka parashikuar të përkrahë dhe mbështesë futbollin e ndershëm dhe korrekt.Por sot në mediat sportive nga shumë aktorë të futbollit gazetarë, presidentë, shoqata tifozësh etj janë ngritur dyshime për paracaktim të një rezultati sportiv të ndeshjes Bylis-Tirana.Sindikata nuk ka asnjë të drejtë për të bërë komente …

NË MBËSHTJE TË FUTBOLLIT TË PASTËR Read More »

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian