Muaj: Gusht 2020

REAGIM MBI SITUATËN E KLUBEVE SHQIPTARE

Ndër problemet dhe shqetësimet e ndryshme që futbollistët venë në dijeni Sindikatën e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë, kohët e fundit ka qënë edhe fakti se disa futbollistë megjithëse kanë rënë dakord me klube të ndryshme, ligjërisht nuk kanë arritur të mbyllin marrvëshjet kontraktuale me këto klube, të cilët janë klube të cilat ju është bllokuar merkato …

REAGIM MBI SITUATËN E KLUBEVE SHQIPTARE Read More »

REAGIM MBI VENDIMIN E LIGËS

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë u njoh nga mediat sportive mbi vendimin e marrë nga Liga e Futbollit për bojkotimin e kampionatit kombëtar 2020-2021, në rast të mosplotësimit të katër kërkesave të paraqitura nga ana e Ligës.Sigurisht që nuk na pëlqen që futbolli të ndalojë, për asnjë arsye.Por në situatën ku ndodhet futbolli shqiptar, të …

REAGIM MBI VENDIMIN E LIGËS Read More »

URIM PËR PËRFUNDIMIN E SEZONIT

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë uron të gjithë anëtarët e saj futbollistë për përfundimin me sukses të edicionit futbollistik 2019-2020.Një sezon futbollistik i çuditshëm ku fillimisht lojën tonë të dashur e ndaloi tërmeti i 26 nëntorit dhe më pas pandemia na bëri që të përjetojmë një futboll të ndryshëm nga ai me të cilin jemi …

URIM PËR PËRFUNDIMIN E SEZONIT Read More »

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian