SPFSH DËNON AKTET E DHUNËS NË SPORT!

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë dënon aktin e rëndë të goditjes së gjyqtarit anësor të ndeshjes Delvina-Alpetrol, z.Elis Pulaj.Duke i uruar shërim të shpejtë z.Pulaj, Sindikata i bën thirrje organeve kompetente Policisë, Prokurorisë dhe FSHF për marrjen e masave dhe dënimin e autorëve të kësaj ngjarje të rëndë.Sigurisht që rezultati sportiv nuk ka asnjë vlerë …

SPFSH DËNON AKTET E DHUNËS NË SPORT! Read More »