kush jemi?

qëllimi ynë

Sindikata është bashkim vullnetar i futbollistevë profesionistë shqiptar,e cila është krijuar për të mbrojtur të drejtat ekonomike dhe juridike të futbollistëve. Për të arritur qëllimin e saj Sindikata do të nënshkruaj marrëveshjen kolektive me FSHF si dhe të bëjë propozimet konkrete në paketën e ligjit të sportit të cilat do të mbronin futbollistët profesionistë

kryesia

ANDI LILA

Kryetar

TEFIK OSMANI

Zv.Kryetar

MEGLID MIHANI

Sekretar i përgjithshëm

SINDIKATA E FUTBOLLIT

300+

Anëtare

  • të bashkuar mbi pasionin e futbollist dhe mbrojtjes të së drejtave
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian