Month: October 2020

TAKIM ONLINE ME PËRFAQËSUES TË FIFPRO

Të nderuar miq.Dje Kryesia e Sindikatës së Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë zhvilloi një takim online me dy përfaqësuesit e FIFPRO-s z. Roy Vermeer, znj. Frederique WiniaPërfaqësuesit e FIFPro-s u njohën nga drejtuesit e Sindikatës me situatën shumë të vështirë që ndodhen futbollistët që luajnë në kampionatin shqiptar, ku shkelja e të drejtave të tyre nuk përbën …

TAKIM ONLINE ME PËRFAQËSUES TË FIFPRO Read More »

REAGIM MBI SITUATËN E FUTBOLLIT SHQIPTAR

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë përshendet rinisjen e aktivitetit futbollistik në të gjithë vendin dhe për të gjitha kategoritë, megjithëse në grevë ishte vetëm Liga dhe jo FSHF.Ndërsa në lidhje me bojkotin, përveç takimit të Kryeministrit me Presidentin e FSHF, si ne dhe opinioni sportdashës akoma nuk kemi dijeni se çfarë rezultati arriti bojkoti.Kjo situatë …

REAGIM MBI SITUATËN E FUTBOLLIT SHQIPTAR Read More »

SPFSH PJESË E WEBINARIT ME FIFPRO,KAS DHE HOMOLOGËT NGA KOSOVA MBI TË DREJTAT E FUTBOLLISTËVE

Sot u organizua webinar-i ndërkombëtar me temën ‘Rregullimi dhe mirëmbajtja e stabilitetit kontraktual, të drejtat e lojtarëve, roli dhe rruga për në FIFPro’, në të cilin morën pjesë kryetari i Shoqatës për Mbrojtjen e të Drejtave të Futbollistëve në Kosovë (organizator), gjyqtarë të CAS, Drejtori Juridik i FIFPro, Presidenti i Sindikatës së Futbollistëve Profesionistë Shqiptar, …

SPFSH PJESË E WEBINARIT ME FIFPRO,KAS DHE HOMOLOGËT NGA KOSOVA MBI TË DREJTAT E FUTBOLLISTËVE Read More »

REAGIM NGA SINDIKATA E FUTBOLLISTËVE

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë ka ndjekur me vëmendje të gjitha zhvillimet në lidhje me situatën ku ndodhet futbolli sot.Parimisht jemi shprehur dakort për çdo lëvizje pozitive në të mirë të sportit në tërësi e të futbollit në veçanti.Urojmë që e nesërmja të ketë lajme pozitive për futbollin dhe “mundja e krahut” të përfundojë dhe …

REAGIM NGA SINDIKATA E FUTBOLLISTËVE Read More »

en_USEnglish