Month: November 2020

SINDIKATA NË BISEDIME ME FIFPro

Për FIFPro-n:2- Jemi në rrugë shumë të mbarë. Para disa ditësh kryesia e Sindikatës, bëri një takim on-line me dy nga përfaqësuesit e FIFPro-s të cilët i njohu me të gjithë problemtatikat e futbollitstëve që luajnë në kampionatet tona. Sigurisht që ne si Sindikatë jemi nën monitorimin e FIFPro-s duke qënë se kemi aplikuar për …

SINDIKATA NË BISEDIME ME FIFPro Read More »

REAGIM I PRESIDENTIT ANDI LILA

Çfarë arriti Bojkoti i futbollit???1- Kemi qënë ndër të parët që kemi përkrahur parimisht të 4 kërkesat e ligës pasi vlersojmë se janë në të mirë të sportit në tërësi dhe futbollit në veçanëti, mëgjithëse ishim shumë skeptik.Bile në atë kohe thamë se: Mos këto kërkesa shuhen si “Ëndërrat e një nate vere”.Po sot që …

REAGIM I PRESIDENTIT ANDI LILA Read More »

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish