1 VIT NGA EVENTI “LUAJMË DHE RINDËRTOJMË SËBASHKU”

Të nderuar miq.Sot një vit më parë Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë organizoi eventin e saj të parë madhor, ndeshjen e bamirësisë nën moton “Luajmë e Rindërtojmë sëbashku”.Ky event tregoi se, sporti është ilaçi që i bën njerëzit të harrojnë inatet dhe hasmeritë shekullore që ekzistojnë mes shteteve dhe të bëhen bashkë në emër të …

1 VIT NGA EVENTI “LUAJMË DHE RINDËRTOJMË SËBASHKU” Read More »