SINDIKATA E FUTBOLLISTËVE NIS BASHKËPUNIMIN ME NJË NGA MANAXHERËT MË TË MIRË BOTËROR!

Sindikata në përmbushje të misionit të saj në ndihmë të futbollistëveKu njëra nga pikat është edhe zhvillimi i karrierës,do të fillojë bashkëpunimin me një nga manaxherët më të fuqishëm në transfertat botërore që është z.Fali Ramadani!Sindikata ju bën thirrje të gjithë anëtarëve të saj që të përkushtohen maksimalisht në profesonin e tyre të futbollit sepse …

SINDIKATA E FUTBOLLISTËVE NIS BASHKËPUNIMIN ME NJË NGA MANAXHERËT MË TË MIRË BOTËROR! Read More »

SITUATA NGA VIRUSI DHE NJË KËRKESË PUBLIKE PËR KRYEMINISTRIN

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë e shqetësuar për situatën që po kalon vendi për shkak të pandemisë globale të shkaktuar nga virusi COVID-19 i drejton sot një kërkesë publike Kryeministrit të vendit z.Edi Rama .Z.Kryeministër pa dashur që të bëhemi pjesë e debateve politike të momentit, kërkojmë nga ana juaj që në proçesin e vaksinimit …

SITUATA NGA VIRUSI DHE NJË KËRKESË PUBLIKE PËR KRYEMINISTRIN Read More »

1 VIT NGA EVENTI “LUAJMË DHE RINDËRTOJMË SËBASHKU”

Të nderuar miq.Sot një vit më parë Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë organizoi eventin e saj të parë madhor, ndeshjen e bamirësisë nën moton “Luajmë e Rindërtojmë sëbashku”.Ky event tregoi se, sporti është ilaçi që i bën njerëzit të harrojnë inatet dhe hasmeritë shekullore që ekzistojnë mes shteteve dhe të bëhen bashkë në emër të …

1 VIT NGA EVENTI “LUAJMË DHE RINDËRTOJMË SËBASHKU” Read More »

SPFSH DËNON AKTET E DHUNËS NË SPORT!

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë dënon aktin e rëndë të goditjes së gjyqtarit anësor të ndeshjes Delvina-Alpetrol, z.Elis Pulaj.Duke i uruar shërim të shpejtë z.Pulaj, Sindikata i bën thirrje organeve kompetente Policisë, Prokurorisë dhe FSHF për marrjen e masave dhe dënimin e autorëve të kësaj ngjarje të rëndë.Sigurisht që rezultati sportiv nuk ka asnjë vlerë …

SPFSH DËNON AKTET E DHUNËS NË SPORT! Read More »

SINDIKATA NË BISEDIME ME FIFPro

Për FIFPro-n:2- Jemi në rrugë shumë të mbarë. Para disa ditësh kryesia e Sindikatës, bëri një takim on-line me dy nga përfaqësuesit e FIFPro-s të cilët i njohu me të gjithë problemtatikat e futbollitstëve që luajnë në kampionatet tona. Sigurisht që ne si Sindikatë jemi nën monitorimin e FIFPro-s duke qënë se kemi aplikuar për …

SINDIKATA NË BISEDIME ME FIFPro Read More »

REAGIM I PRESIDENTIT ANDI LILA

Çfarë arriti Bojkoti i futbollit???1- Kemi qënë ndër të parët që kemi përkrahur parimisht të 4 kërkesat e ligës pasi vlersojmë se janë në të mirë të sportit në tërësi dhe futbollit në veçanëti, mëgjithëse ishim shumë skeptik.Bile në atë kohe thamë se: Mos këto kërkesa shuhen si “Ëndërrat e një nate vere”.Po sot që …

REAGIM I PRESIDENTIT ANDI LILA Read More »

TAKIM ONLINE ME PËRFAQËSUES TË FIFPRO

Të nderuar miq.Dje Kryesia e Sindikatës së Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë zhvilloi një takim online me dy përfaqësuesit e FIFPRO-s z. Roy Vermeer, znj. Frederique WiniaPërfaqësuesit e FIFPro-s u njohën nga drejtuesit e Sindikatës me situatën shumë të vështirë që ndodhen futbollistët që luajnë në kampionatin shqiptar, ku shkelja e të drejtave të tyre nuk përbën …

TAKIM ONLINE ME PËRFAQËSUES TË FIFPRO Read More »

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian