REAGIM MBI SITUATËN E FUTBOLLIT SHQIPTAR

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë përshendet rinisjen e aktivitetit futbollistik në të gjithë vendin dhe për të gjitha kategoritë, megjithëse në grevë ishte vetëm Liga dhe jo FSHF.Ndërsa në lidhje me bojkotin, përveç takimit të Kryeministrit me Presidentin e FSHF, si ne dhe opinioni sportdashës akoma nuk kemi dijeni se çfarë rezultati arriti bojkoti.Kjo situatë …

REAGIM MBI SITUATËN E FUTBOLLIT SHQIPTAR Read More »

SPFSH PJESË E WEBINARIT ME FIFPRO,KAS DHE HOMOLOGËT NGA KOSOVA MBI TË DREJTAT E FUTBOLLISTËVE

Sot u organizua webinar-i ndërkombëtar me temën ‘Rregullimi dhe mirëmbajtja e stabilitetit kontraktual, të drejtat e lojtarëve, roli dhe rruga për në FIFPro’, në të cilin morën pjesë kryetari i Shoqatës për Mbrojtjen e të Drejtave të Futbollistëve në Kosovë (organizator), gjyqtarë të CAS, Drejtori Juridik i FIFPro, Presidenti i Sindikatës së Futbollistëve Profesionistë Shqiptar, …

SPFSH PJESË E WEBINARIT ME FIFPRO,KAS DHE HOMOLOGËT NGA KOSOVA MBI TË DREJTAT E FUTBOLLISTËVE Read More »

REAGIM NGA SINDIKATA E FUTBOLLISTËVE

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë ka ndjekur me vëmendje të gjitha zhvillimet në lidhje me situatën ku ndodhet futbolli sot.Parimisht jemi shprehur dakort për çdo lëvizje pozitive në të mirë të sportit në tërësi e të futbollit në veçanti.Urojmë që e nesërmja të ketë lajme pozitive për futbollin dhe “mundja e krahut” të përfundojë dhe …

REAGIM NGA SINDIKATA E FUTBOLLISTËVE Read More »

REAGIM NGA SFPSH

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë shpreh keqardhjen e saj për mosfillimin e kampionatit kombëtar të futbollit.Kemi shprehur publikisht mbështetjen tonë për kërkesat që Liga Profesioniste i ka dërguar Qeverisë, mbështetje të cilën e konfirmojmë edhe sot.Por këto ditë kemi dëgjuar me vëmendje aktorë dhe faktorë të futbollit që të flasin, debatojnë dhe akuzojnë njeri-tjetrin për …

REAGIM NGA SFPSH Read More »

REAGIM MBI SITUATËN E KLUBEVE SHQIPTARE

Ndër problemet dhe shqetësimet e ndryshme që futbollistët venë në dijeni Sindikatën e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë, kohët e fundit ka qënë edhe fakti se disa futbollistë megjithëse kanë rënë dakord me klube të ndryshme, ligjërisht nuk kanë arritur të mbyllin marrvëshjet kontraktuale me këto klube, të cilët janë klube të cilat ju është bllokuar merkato …

REAGIM MBI SITUATËN E KLUBEVE SHQIPTARE Read More »

REAGIM MBI VENDIMIN E LIGËS

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë u njoh nga mediat sportive mbi vendimin e marrë nga Liga e Futbollit për bojkotimin e kampionatit kombëtar 2020-2021, në rast të mosplotësimit të katër kërkesave të paraqitura nga ana e Ligës.Sigurisht që nuk na pëlqen që futbolli të ndalojë, për asnjë arsye.Por në situatën ku ndodhet futbolli shqiptar, të …

REAGIM MBI VENDIMIN E LIGËS Read More »

URIM PËR PËRFUNDIMIN E SEZONIT

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë uron të gjithë anëtarët e saj futbollistë për përfundimin me sukses të edicionit futbollistik 2019-2020.Një sezon futbollistik i çuditshëm ku fillimisht lojën tonë të dashur e ndaloi tërmeti i 26 nëntorit dhe më pas pandemia na bëri që të përjetojmë një futboll të ndryshëm nga ai me të cilin jemi …

URIM PËR PËRFUNDIMIN E SEZONIT Read More »

NË MBËSHTETJE TË ÇDO FUTBOLLISTI

Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë i uron shërim të shpejtë kolegut tonë Marjus Korreshi.Duke patur parasysh mundësitë e kufizuara financiare të Sindikatës po për ti ardhur sa më shumë në ndihmë Marjusit, Sindikata do të përballojë shpenzimet e rehabilitimit të Marjusit në një klinikë të specializuar.Por është i disati rast ku Sindikata vihet në dijeni …

NË MBËSHTETJE TË ÇDO FUTBOLLISTI Read More »

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian